Erhvervsrengøring i store og små virksomheder

Vi bruger hellere et ekstra kvarter på rengøringen

Ønsker du professionel erhvervsrengøring? Så lad os gøre rent i din virksomhed. Hos Carlsens Service udfører vi alle former for rengøring for store og små virksomheder. Vi kører i blandt andet Hillerød, Hornbæk, Fredensborg og resten af Nordsjælland.

Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest, men bruger hellere et ekstra kvarter, når det er nødvendigt. Det er naturligvis altid den samme person, der kommer, og vi medbringer alt, hvad vi skal bruge. Vi har over 12 års erfaring, og vi anvender Svanemærkede rengøringsprodukter og HEPA-filter på støvsugeren.

Vi tilpasser rengøringen efter dine ønsker og behov

Vi tilbyder grundig rengøringsservice, og du kan vælge en serviceaftale, som passer præcis til din virksomhed. Måske har du kun behov for kontorrengøring en gang om ugen, eller måske har du behov for daglig butiksrengøring. Du vælger selv, og vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning. Du kan også ringe efter os, når du har behov for tæppevask eller lignende.

Vi tilbyder erhvervsrengøring på/i:

Banker

Klinikker

Kontorer

​Butikker

Ejendomme

Institutioner

Mange andre erhverv

Fordelen ved at anvende et professionelt rengøringsfirma er, at du og dine medarbejdere kan bruge tiden på det, som I er bedst til, og at du undgår at skulle ansætte en rengøringshjælp. Det gælder, uanset om I er et mindre kontor eller en større institution.​ Kontakt os for andre spørgsmål om eksempelvis privatrengøring.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Kontakt os for at høre mere om vores rengøringstjeneste. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede erhvervsrengøring. Du får naturligvis en fast kontaktperson, når du er kunde hos os.

Sådan foregår vores procesforløb

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring. 

Nedenfor kan du læse vores procesforløb.

Grib chancen nu og få et godt tilbud i dag!

Udfyld vores formular og vi kontakter dig indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Carlsen's Service 

Reerstrupvej 11,

3490 Kvistgård

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 21 13 31 37

E-mail: info@carlsenservice.dk

CVR: 41256702

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.