Erhvervsrengøring Nordsjælland

​​Carlsen’s Service tilbyder erhvervsrengøring i Nordsjælland for både små og store virksomheder. Vi udarbejder en rengøringsplan, som passer til netop din virksomhed. Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring.

Indhent tilbud

Grundig erhvervsrengøring Nordsjælland

Ønsker du professionel erhvervsrengøring? Så lad os gøre rent i din virksomhed. Hos Carlsen’s Service udfører vi alle former for rengøring for store og små virksomheder. Vi kører i blandt andet Hillerød, Hornbæk, Fredensborg og resten af Nordsjælland.

Vores erhvervsrengøring i Nordsjælland springer ikke over, hvor gærdet er lavest. Vi bruger nemlig hellere et ekstra kvarter, når det er nødvendigt. Det er naturligvis altid den samme person, der kommer, og vi medbringer alt, hvad vi skal bruge. Vi har over 12 års erfaring, og vi anvender Svanemærkede rengøringsprodukter og HEPA-filter på støvsugeren. Det er din garanti for at vores erhvervsrengøring i Nordsjælland lever op til alle krav.

Tilpasset erhvervsrengøring efter dine ønsker & behov

Vi tilbyder grundig erhvervsrengøring i Nordsjælland, hvor du kan vælge en serviceaftale, som passer præcis til din virksomhed. Måske har du kun behov for kontorrengøring en gang om ugen, eller måske har du behov for daglig butiksrengøring. Du vælger selv, og vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning. Du kan også ringe efter os, når du har behov for tæppevask eller lignende.

​Vi tilbyder erhvervsrengøring i Nordsjælland på/i:

  • Banker
  • Klinikker
  • Kontorer
  • Butikker
  • Ejendomme
  • Institutioner
  • Mange andre erhverv

Fordelen ved at anvende professionel erhvervsrengøring er, at du og dine medarbejdere kan bruge tiden på det, som I er bedst til, og at du undgår at skulle ansætte en rengøringshjælp. Det gælder, uanset om I er et mindre kontor eller en større institution.​ Har du brug for rengøring af dit private hjem, kan du læse mere om dette her.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Nordsjælland

Kontakt os for at høre mere om erhvervsrengøring i Nordsjælland. Vi tager gerne en snak og fastlægger dine ønsker og behov. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede erhvervsrengøring. Du får naturligvis en fast kontaktperson, når du er kunde hos os.

Indhent tilbud

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste rengøring.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

21 13 31 37