Privat rengøring Nordsjælland

​​Vi tilbyder hovedrengøring i Nordsjælland med en skræddersyet rengøringsplan, som passer til dit hjem. Har du brug for rengøring privat i Nordsjælland? Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud!

Indhent tilbud

Privat rengøring i Nordsjælland med Svanemærkede produkter

Søger du privat rengøring i Nordsjælland fra et professionelt firma? Så har du fundet det rette sted! Hos Carlsen’s Service udfører vi alle former for hovedrengøring og rengøring private i Nordsjælland.

Vi har over 12 års erfaring og servicerer kunder i blandt andet Hillerød, Fredensborg, Hornbæk og resten af Nordsjælland. Vi medbringer selv, hvad vi skal bruge, og vi anvender naturligvis Svanemærkede rengøringsprodukter.

Hovedrengøring i Nordsjælland – fast aftale eller ring ved behov

Vi tilbyder hovedrengøring i alle slags boliger. Det kan være i en fast aftale, hvor vi kommer i aftalte intervaller. Her sørger vi for, at der er rent og pænt, og at der er et godt indeklima. Du kan også ringe efter os fra gang til gang, når du har brug for privat rengøring i Nordsjælland.

Vi tilbyder rengøringshjælp såsom:

  • Slutrengøring
  • Flytterengøring
  • Hovedrengøring
  • Engangsrengøring
  • Ugentlig rengøring
  • Rydning af dødsbo
  • Anden privatrengøring

Vi hjælper alle typer kunder som for eksempel ældre borgere, børnefamilier og travle mennesker. Vi tilbyder også erhvervsrengøring til virksomheder, som ikke selv ønsker at stå for deres rengøring. Vi medbringer alt, hvad vi skal bruge, så vi ved, at det virker. Alt er med i prisen, og derfor skal du ikke tænke mere på rengøringsmidler og rene klude med videre.​

Få et uforpligtende tilbud på rengøring privat i Nordsjælland

Kontakt os for at høre mere om vores privat rengøring i Nordsjælland, andre ydelser og priser. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på hovedrengøring med en god og billig pris hvis du ønsker en fast aftale. Vi kan også give en timepris, hvis vi kun skal komme en enkelt gang ved for eksempel hovedrengøring. Du får naturligvis en fast kontaktperson.

Indhent tilbud

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste rengøring.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

21 13 31 37