Rengøringsfirma i Holte

Carlsen’s Service er dit foretrukne rengøringsfirma i Holte. Vi tilbyder skræddersyede rengøringsløsninger til både private husstande og erhvervskunder. Vi ønsker at frigøre din tid og skabe et sundt og rent miljø, uanset om det er derhjemme eller på din arbejdsplads.
Læs mere om dit nye rengøringsfirma i Holte og kontakt os.

Indhent tilbud

Privat Rengøring i Holte

Vores privat rengøring i Holte er designet til at opfylde dine husstandens behov. Ingen hjem er ens, og derfor tager vores rengøringsløsning højde for dine ønsker. Når nye kunder kontakter os, vil vi altid gennemgå de ønsker og behov der er til rengøringen. Ud fra disse vil vi udarbejde en plan for din kommende rengøring. På den måde er du garanteret den rette rengøring, når du har brug for det.

Hvad end du har brug for, en regelmæssig rengøringsservice, en grundig hovedrengøring eller noget midt imellem, tilpasser vi vores tjenester efter dine krav. Vi kan tage os af den ugentlige støvsugning og gulvvask, men vi står også klar hvis du vil have månedlig afkalkning af badeværelset.

Vi bestræber os efter at bruge svanemærkede rengøringsmidler og skånsomme teknikker for at sikre, at dit hjem forbliver rent og sundt for dig og din familie. Lad os tage sig af støvsugning, gulvvask og meget mere, så du kan nyde et skinnende rent hjem.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på privat rengøring i Holte, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Erhvervsrengøring i Holte

Carlsen’s Service tilbyder også professionel erhvervsrengøring i Holte. Vi forstår vigtigheden af et rent og præsentabelt arbejdsmiljø for medarbejdere og kunder. Vores erhvervsrengøring omfatter alt fra kontorrengøring til butiksrengøring og meget mere. Vi tilpasser vores tjenester efter de behov I har i virksomheden, og udarbejder en tidsplan for at sikre, at I har et professionelt og hygiejnisk miljø.

Med vores erhvervsrengøring i Holte kan I give et positivt indtryk og skabe en sund arbejdsplads for medarbejderne. Vi benytter os kun af de bedste rengøringsprodukter og teknikker for at sikre kvalitet og effektivitet.

Her kan du læse mere om vores erhvervsrengøring og kontorrengøring.

Kontakt dit rengøringsfirma i Holte

Uanset om du har brug for privat rengøring eller erhvervsrengøring i Holte, er Carlsen’s Service her for at hjælpe.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud fra dit rengøringsfirma i Holte, kan du udfylde kontaktformularen her på siden og så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 21 13 31 37 og høre mere om vores rengøringsydelser.

Indhent tilbud

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste rengøring.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

21 13 31 37